VI UTFÖR

KLOCKOR & SMYCKEN

Vårt sortiment på erbjuder marknadens trendigaste klockor och smycken för attt tillgodose dina behov att smycka dig för alla tillfällen. Vårt koncept är "vardagslyx" -  heta märken till överkomliga priser. Vi försöker erbjuda någonting för alla...
Välkommen in!

REPARATIONER

Förutom att ervbjuda ett brett och djupt utbud av vackra klockor och smycken kan vi självfallet även hjälpa dig serva och reparera dem.
- Vår auktoriserade verkstad utför service på alla klockmärken av armbandsur, vägg-, bords- och golvur. Först lämnar du in din klocka för ett kostnadsförslag, varefter du inom 1-2 veckor får besked på vad som behöver åtgärdas och till vilket pris.
- Vi arbetar även med guldsmeder som utför allt från att knyta om pärlhalsband till tillverkning av smycken.

GRAVYR

Med gravyr har du möjlighet att göra din klocka eller smycke ytterst personlig. Eftersom vi själva utför gravyren har vi möjlighet till snabb service. Gravyr är möjlig på de flesta material, men varierar på vilket sätt för hur gravyren kan utföras. Kom in och rådfråga personalen för hur vi kan hjälpa dig. Vi erbjuder gravyr både på våra och dina produkter.

ÖRONHÅLTAGNING

Öronhåltagning med Blomdahls medical är ett säkert och snabbt sätt att garantera håltagning som är fri från risk för allergi och minimerar risken för infektion. Vi utför öronhåltagning på alla från 2 månader och uppåt. Tänk på att håltagning är ett medicinskt ingrepp och är du under 18 år krävs godkännande av målsman.
Vi har drop-in så välkommen in!
(OBS! Öronhåltagning på barn från 2 månader till 3 år kräver tidsbokning)