REPARATIONER

Förutom att ervbjuda ett brett och djupt utbud av vackra klockor och smycken kan vi självfallet även hjälpa dig serva och reparera dem.
- Vi utför service på alla klockmärken armbandsur (av auktoriserad verkstad med urmakare), vägg-, bords- och golvur. Först lämnar du in din klocka för ett kostnadsförslag, varefter du inom 2 veckor får besked på vad som behöver åtgärdas och till vilket pris.

- Vi arbetar även med guldsmeder som utför allt från att trä om pärlhalsband till tilverkning av smycken.

ARMBANDSUR

Oavsett märke hjälper vi dig med service och reparation av ditt armbandsur. För mindre åtgärder som batteribyte, trycktestning och korta länk utförs arbetet på plats i butiken. För större ingrepp tas din klocka omhand av våra auktoriserade urmakare. Till alla reparationer som inte utförs i butiken lämnar vi först ett kostnadsförslag innan vi fullföljer reparationen.

VÄGG-, BORDS- OCH GOLVUR

Våra urmakare hjälper dig även med reparation av ditt vägg-, bords- och väggur. Tänk på när du lämnar in ditt ur att transportera den till butiken upprätt, häng av lösa dekorationer, utan uppdragsnyckel och avhängd pendel. För att vi ska kunna lämna garanti på vårt arbete av dessa ur ingår det alltid hemkörning av pendelur för att undvika skador i transporten och för att finjustera urets gång på den plats i ditt hem där den ska hänga.

SMYCKEN

Vi reparerar alla typer av smycken. Vår guldsmed har lång erfarenhet av reparationer och tillverkning av smycken av olika material. Vi förstorar/förminskar ringar, lagar fattningar av stenar, knyter om pärlhalsband, lödar kedjor, tillverkar smycken efter din design m.m.